miercuri, iulie 17, 2024
Județul Ilfov
nori împrăștiați
39 ° C
39 °
37.7 °
16 %
4.6kmh
40 %
mie
41 °
joi
41 °
vin
38 °
sâm
37 °
Dum
33 °

Vacanță de neuitat la malul mării pentru copiii din Centrele DGASPC Sector 5

Primăria Sectorului 5, prin intermediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5, a organizat, la începutul vacanței, o tabără la mare pentru copiii din centrele aflate în subordine.

Timpul petrecut la malul mării a fost ocazia perfectă pentru relaxare la soare și distracție în apă, dar și o oportunitate ideală pentru ca cei mici să-și dezvolte abilitățile sociale.

,,Datorită atmosferei prietenoase și activităților desfășurate, am creat împreună amintiri de neuitat, iar copiii s-au simțit apreciați și au legat prietenii prețioase.

Ne dorim ca cei 100 de copii, care s-au bucurat de tabăra la mare, să păstreze aceste clipe frumoase în amintire și sperăm ca aceste momente să-i motiveze să viseze cât mai departe, către un viitor mai bun.

În toată această perioadă, beneficiarii au fost însoțiți de personal calificat din centrele DGASPC Sector 5, creând, astfel, un mediu în care cei mici să se simtă în siguranță.

Ne bucurăm că am reușit să le oferim în dar zâmbete și bucurie și ne angajăm să le dăruim, în continuare, sprijinul și afecțiunea de care au nevoie. Astfel că, reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5 vor face tot posibilul pentru a crea noi oportunități de relaxare și distracție pe parcursul acestei veri.”, a transmis primăria sectorului 5.

Sursa: Primaria Sectorului 5

Sursa foto: Primaria Sectorului 5

Cele mai noi stiri