miercuri, iulie 17, 2024
Județul Ilfov
nori împrăștiați
39 ° C
39 °
37.7 °
16 %
4.6kmh
40 %
mie
41 °
joi
41 °
vin
38 °
sâm
37 °
Dum
33 °

Întâlnire oficială între reprezentanții Consiliului Județean Ilfov și membrii delegației din Ningbo, Republica Populară Chineză

Ieri, 𝟮𝟲 𝗜𝘂𝗻𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟰, vicepreședintele 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁̦𝗲𝗮𝗻 𝗜𝗹𝗳𝗼𝘃, Voicu Vincentiu, a primit o delegație oficială din orașul 𝗡𝗶𝗻𝗴𝗯𝗼, 𝗥𝗲𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗰𝗮 𝗣𝗼𝗽𝘂𝗹𝗮𝗿𝗮̆ 𝗖𝗵𝗶𝗻𝗲𝘇𝗮̆, condusă de viceprimarul orașului Ningbo, Wang Shunda.

Deplasarea delegației chineze are loc în urma invitației vicepreședintelui Vincențiu Voicu de a efectua o vizită în județul Ilfov, cu scopul de a analiza oportunitățile de cooperare și pentru a identifica potențiali parteneri în domeniile de interes reciproc.

Din delegația chineză au făcut parte Wang Shunda – viceprimar al orașului Ningbo, Gong Jianbo – viceprimar al Districtului Beilun, Ningbo, Yu Qi – viceprimar al Districtului Yinzhou, Ningbo, Zheng Dawei – viceprimar al Orașului Cixi, Ningbo, Zhang Li – Director de Divizie, Biroul General al Guvernului Municipal Ningbo.

Principalul obiectiv al întâlnirii dintre delegația oficială din Ningbo și reprezentanții Consiliului Județean Ilfov îl reprezintă stabilirea relațiilor de cooperare în domeniul ordinii publice și identificarea posibilităților concrete de colaborare și schimb de experiență.

Stabilirea unei relații de colaborare cu reprezentanții din Ningbo va contribui la dezvoltarea socio-economică durabilă a județului prin transformarea oportunităților de investiții în realități economice pentru a genera creștere economică și noi locuri de muncă în județul Ilfov.

Sursa: Consiliul Județean Ilfov

Sursa foto: Consiliul Județean Ilfov

Cele mai noi stiri