joi, iulie 18, 2024
Județul Ilfov
cer senin
26.4 ° C
27.7 °
26 °
55 %
2.2kmh
0 %
joi
39 °
vin
38 °
sâm
38 °
Dum
36 °
lun
29 °

Primarul Ciprian Ciucu: am terminat experiza tehnică și documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţie pentru Ștrandul și Baia Giulești din Sectorul 6

Primarul liberal al Sectorului 6, Ciprian Ciucu a anunțat că Ștrandul și Baia Giulești au fost luate de la Primăria Generală și că a fost terminată experiza tehnică și documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţie, care ține loc de studiu de fezabilitate.

”Bazinul de înot va fi acoperit, iar baia publică, extinsă cu un nou corp cu etaj.

Pe terenul de 3.821 mp se află acum și o clădire cu dușuri și grupuri sanitare, dar și o cabină de pază. Ambele vor fi demolate.

Complexul va avea noi facilități: săli de sport, cafenea, săli de recuperare/kinetoterapie, punct de prim ajutor, zone de activități pentru copii.

Spațiile verzi vor fi refăcute complet, înlocuim pavajele, plantăm arbori, dar și vegetație înaltă în jurul gardurilor. Accesul principal pietonal se va realiza din Calea Giulești, iar accesul pietonal și carosabil din Strada Perfecționării.

Durata întregii lucrări va fi de 24 de luni, iar valoarea investiției se va ridica la aproape 21 de milioane lei.

Am introdus proiectul în Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană București, care trebuie să fie votată de Primăria Capitalei, pentru a obține finanțare. O așteptăm de 4 ani…

Vrem să accesăm fonduri europene din Programul Operațional Regional (POR) Axa 7, Dezvoltare Urbană Integrată, care se va deschide la sfârșitul anului. Avem multe proiecte și mari pentru dezvoltarea Sectorului 6, astfel că orice ban venit pe lângă bugetul local ne ajută să facem pași spre realizarea lor.”, a precizat liberalul Ciprian Ciucu.

Sursă: Facebook Ciprian Ciucu

Sursă foto: Facebook Ciprian Ciucu

Cele mai noi stiri