miercuri, iulie 17, 2024
Județul Ilfov
cer senin
28.7 ° C
29.9 °
27.8 °
47 %
3.6kmh
0 %
joi
39 °
vin
38 °
sâm
37 °
Dum
36 °
lun
23 °

Primăria Sectorului 6 a dat startul programului „În vacanță la SocialXchange”

Primăria Sectorului 6 a dat startul programului „În vacanță la SocialXchange”, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani.

”Copiii s-au aventurat în lumea fascinantă a artelor marțiale, ghidați de antrenorul Ciprian Apetre. Au început cu exerciții de încălzire și tehnici de respirație, iar apoi au învățat cât de important este să respecte regulamentul în sala de antrenament și să asculte indicațiile instructorului pentru a se antrena în siguranță!

Cei mici au participat cu entuziasm la fiecare activitate și au avut întrebări pentru antrenor, care să îi ajute să înțeleagă mai bine tehnicile învățate.

ÎN VACANȚĂ LA SOCIALXCHANGE, PENTRU COPIII ÎNTRE 3 ȘI 12 ANI:

Programul „În vacanță la SocialXchange” are loc în #ParculNicolaeFilimon, în perioada 1 iulie – 1 august 2024, între orele 09.00 și 12.00.

La activitățile gratuite pot lua parte copiii din sector, cu vârste între 3 și 12 ani.

Micuții pot fi înscriși la sediul Magazinului SocialXChange (Calea Crângași nr. 3, Sector 6, București) sau la numărul de telefon 0725.600.885.

LA CE ACTIVITĂȚI ȘI JOCURI POT LUA PARTE COPIII?

Activități creative și educaționale: ateliere de pictură, hand-made și reciclare.

Activități sportive și de mișcare: sesiuni de mini-baschet, mini-fotbal, badminton și ping-pong;

Jocuri și activități de echipă: copiii vor învăța să lucreze împreună, să-și dezvolte abilitățile de comunicare și să își înțeleagă rolurile în cadrul unei echipe.”, a comunicat Primăria Sectorului 6.

Sursă: Facebook Primăria Sectorului 6

Sursă foto: Facebook Primăria Sectorului 6

Cele mai noi stiri