joi, noiembrie 30, 2023
Județul Ilfov
ceață
0.9 ° C
3.8 °
-1 °
88 %
1.5kmh
46 %
vin
10 °
sâm
15 °
Dum
15 °
lun
5 °
mar
1 °

Succes remarcabil la Sighetu Marmației: 150 de tineri liberali au luat parte la cea de-a XIV-a ediție a Școlii Politice “Gheorghe I. Brătianu”

Evenimentul devenit tradiție, Școala Politică “Gheorghe I. Brătianu” de la Sighetu Marmației, a adunat tineri liberali din toate colțurile țării în acest weekend, promovând învățarea politică și respectul pentru valori și istorie.

“La întâlnirea cu echipa liberală din Regiunea de Nord-Vest, am spus foarte clar că PNL este partidul care menține stabilitatea României, garantând în același timp ritmul susținut al investițiilor pentru modernizarea țării. Suntem cei care au fost mereu alături de mediul de afaceri, pentru că susținerea antreprenoriatului înseamnă de fapt locuri de muncă, progres economic și recuperarea decalajelor față de alte state.

Ne-am angajat de curând ca, anul următor, să mergem la alegeri ,,prin noi înșine”, ceea ce înseamnă responsabilitatea de a iniția măsuri și proiecte ample. Împreună cu toate organizațiile din țară, trebuie să ne stabilim obiective pentru următoarea perioadă și este firesc să aflăm chiar de la colegii din teritoriu care sunt problemele cu care se confruntă comunitățile și ce soluții putem găsi pentru acestea.

Administrațiile liberale sunt modele de bune practici în întreaga țară.

 Am văzut acest lucru în toate regiunile în care am fost și am convingerea că parteneriatul strâns dintre autoritățile centrale și cele locale rămâne cheia pentru a transforma România.”, președintele Senatului, președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă.

Sursa: Partidul Național Liberal (facebook)

Sursa foto: maramedia

Cele mai noi stiri