luni, octombrie 2, 2023
Județul Ilfov
câțiva nori
20.3 ° C
21.1 °
20 °
48 %
3.6kmh
20 %
lun
21 °
mar
24 °
mie
27 °
joi
25 °
vin
26 °

Primăria Sectorului 6: Scoatem tirurile de pe Bd. Prelungirea Timișoara

În ultimii zece ani, zona a fost transformată într-o imensă parcare de către tiriștii care așteaptă să intre în vamă.

Deranjează traficul și dă un aspect tare urât, astfel că am luat bulevardul în administrare de la Primăria Generală și vom face ordine.

ADPDU Sector 6 va remonta semnele de circulație cu Oprirea Interzisă;

Poliţia Locală Sector 6 le va da amenzi șoferilor care nu vor respecta indicatorul;

Întreaga zonă va fi amenajată.

PRIMARUL CIPRIAN CIUCU: „Am dispus realizarea unui studiu de fezabilitate pentru a o reface cu trotuare, piste de biciclete, tramvai și tramă stradală”

„Mi-a ajuns! Și cu siguranță și dumneavoastră! După doi ani de discuții, și formale și informale, cu diferite autorități ale statului, în care am așteptat să mute vama din Sectorul 6. O vamă nu are ce căuta în oraș!

Nu mută vama, bine, dar tirurile acolo nu vor mai parca! Este un bulevard circulat, de pe care au dispărut în ultimii zece ani semnele cu Oprirea Interzisă. Am dispus ADPDU Sector 6 să le remonteze și Poliției Locale să amendeze transportatorii care confundă Sectorul 6 cu o parcare de tiruri.

Anul trecut, am luat Prelungirea Timișoara de la PMB pentru a o administra noi, Primăria Sectorului 6. Am dispus realizarea unui studiu de fezabilitate, pentru a o reface cu trotuare, piste de biciclete, tramvai și tramă stradală.

Când va fi gata? Posibil anul viitor, în funcție de buget, cel mai târziu în primăvara anului 2025. A durat destul de mult până am luat-o de la PMB. Aici, Compania de Drumuri va face primul radial peste Centura București. Ideea este să fie gata cam în același timp. Mă ocup!

Până atunci, adio tiruri, urmează mici reparații, plombări și curățenie!

Stimați șoferi, aveți vamă și la Ciorogârla, înainte să intrați în București!”, a transmis edilul Ciprian Ciucu.

Sursa : Primăria Sectorului 6

Sursa foto : Primăria Sectorului 6

Cele mai noi stiri