black-friday 2018

Produse de Black Friday care se vand ca painea calda

Mai sunt cateva saptamani pana la Black Friday, momentul perfect pentru a cumpara la un pret mai bun ceea ce aveti nevoie sau vreti de mult timp.

Desi companiile din toate sectoarele isi prezinta cele mai noi oferte de Black Friday, cele legate de tehnologie si aparatura sunt cele care tind sa aiba mai mult succes.Avand in vedere anii anteriori, putem sublinia faptul ca, cumparatorii asteapta reducerile si chilipirurile Black Friday pentru a achizitiona noi smartphone-uri sau computere la un pret bun.

Acestea sunt produsele cele mai cautate si dorite de clienti care vor domina cu siguranta vanzarile in timpul Black Friday:

1. iPhone X, cel mai puternic smartphone

Telefonul inteligent Apple a devenit cel mai dorit chiar acum. Multi oameni asteapta cu nerabdare sa vina Vinerea Neagra, pentru a profita de cele mai bune reduceri.

2. Nintendo Switch, cea mai dorita consola

Nintendo se va alatura febrei de Black Friday cu reduceri in toate magazinele, pe langa promotiile diferite pentru a cumpara switch-ul. Posibilitatile sale de joc multiple si inovatoare, au facut-o consola favorita a anului.

3. „FIFA 18”, cel mai anticipat joc video

Dintre toate simulatoarele de fotbal, jocul EA este, fara indoiala, cel mai popular. Atat de mult, incat a fost cel mai bine vandut joc video din luna octombrie, in fata lui „Super Mario Odyssey” si a „Assasin’s Creed Origins”, a lui PS4. De fapt, „FIFA” este unul dintre cele mai bine vandute jocuri in fiecare an in aceasta zi, si in acest an, nu pare sa se lasa mai prejos.

4. Drone, un capriciu pentru intreaga familie

Dronele sunt tot mai sigure si mai usor de manevrat, astfel incat au devenit cadoul perfect care vor incanta atat adultii, cat si copiii.

5. Laptopuri

Fara indoiala, data de 23 noiembrie va fi, de asemenea, o zi buna pentru calculatoare. Laptopul Lenovo Ideapad 310-15ABR a impresionat cumparatorii de anul trecut. In prezent, sunt in topul vanzarilor (si, prin urmare, promite sa faca o treaba buna vineri), economicul Acer ES1-533-C3PZ sau mai exclusivul Apple McBook Air.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *