Oja semipermanenta canni – pentru o manichiura perfecta mult timp

Pentru niciunul dintre dvs. nu este un secret faptul ca manichiura devine o ingrijire esentiala pentru femeile de astazi. Oja semipermanenta canni este o tehnica care mentine unghiile intacte pana la doua saptamani neintrerupte. Acest tratament este ideal pentru femeile care au o viata aglomerata si doresc sa aiba unghii impecabile fara multa intretinere. Prin urmare, este o solutie practica si eficienta de a avea maini perfecte pentru o lunga perioada de timp.

Pentru a obtine acest efect de durata, Oja semipermanenta canni este compusa dintr-un gel acrilic amestecat cu oja care este aplicat pe unghii si apoi intarit la lampa UV sau LED. Are aceeasi textura ca oja traditionala, deoarece este lichida si stralucitoare. Acest tratament ramane impecabil, fara a pierde stralucire, pana la maximum 18 zile.

Avantaje Oja semipermanenta canni:

1. Aplicare uniforma.
2. Uscarea imediata.
3. Luciu.
4. Durata de doua saptamani.
5. Eliminare simpla.

Fara indoiala, aceste avantaje seduc pe oricine. Incercati diferitele tipuri de manichiura si decideti ce preferati. Si nu ezitati sa incercati tendintele de manichiura din acest sezon.

Manichiura Oja semipermanenta canni la domiciliu

Acum puteti sa va faceti manichiura semi-permanenta fara sa parasiti casa. Marci diferite au lansat kitul de manichiura semi-permanenta. Aceste truse includ de obicei o baza de gel (non-acrilic) si o lampa LED. Forma sa de aplicare este exact aceeasi cu cea facuta intr-un salon de infrumusetare.

Cum se elimina Oja semipermanenta canni?

Daca mergeti la centrul de frumusete, cosmeticianul dvs. va aplica mai intai o serie de uleiuri pentru a va proteja cuticula. Apoi, acetona se aplica pe o discheta de bumbac si se pune pe unghii. Este infasurata in aluminiu si este lasata sa actioneze timp de 15. Reziduurile care raman, pot fi indepartate cu usurinta. In acest fel, unghiile nu sufera la fel de mult ca si alte tratamente.

Manichiura cu Oja semipermanenta canni nu este recomandata femeilor care au unghii fragile sau prea deteriorate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *