miercuri, aprilie 17, 2024
Județul Ilfov
ploaie ușoară
19.8 ° C
22.7 °
18.9 °
72 %
2.6kmh
75 %
mie
20 °
joi
10 °
vin
14 °
sâm
16 °
Dum
17 °

CSM București lansează provocarea să urce în prima ligă în 7 ani

CSM București: „Pregătiți-vă pentru o surpriză fotbalistică pe 1 aprilie!”

În această dimineață, CSM a emis un comunicat în care anunța extinderea secțiilor de sport. Pe lângă handbal, baschet, rugby și alte discipline sportive, CSM București va avea și echipe de fotbal. Postarea n-a fost gustată de fani, fiind considerată o glumă de 1 aprilie.

Clubul ar avea atât fotbal masculin, cât și feminin. Iar potrivit comunicatului, pe lângă „încurajarea fotbalului juvenil”, CSM București va concura la nivel profesionist și la seniori: „Se va urmări și performanța, construindu-se și o echipă tânără care va porni din ligile inferioare în competițiile de seniori”.

În acest moment, CSM București e un club public, fiind susținut de Primăria București. Dacă la alte sporturi are voie să participe în această formă în primele divizii, situația la fotbal e alta.

Dacă ar rămâne în continuare un club public, CSM București nu ar putea juca mai sus de Liga 2, urmând să nu aibă drept de promovare. Așa cum se întâmplă cu multe echipe din Liga 2, printre care și CSA Steaua. Pentru a juca în primul eșalon, va fi nevoie fie de schimbarea Legii Sportului, fie de modificarea statului echipei de fotbal a CSM București și asocierea cu o entitate privată.

Link : https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/csm-bucuresti-sectie-de-fotbal-anunt-oficial-736768.html

Sursa : gsp.ro

Sursa foto : digi24

Cele mai noi stiri