joi, noiembrie 30, 2023
Județul Ilfov
cer senin
4.1 ° C
5.5 °
3.8 °
70 %
1.5kmh
0 %
joi
6 °
vin
10 °
sâm
15 °
Dum
13 °
lun
2 °

„Ședință” inedită, azi, în Sala Mare a Primăriei Sectorului 6

Edilul Ciprian Ciucu a avut de dat explicații și a răspuns la zeci de întrebări. Unele pe cât de neobișnuite, pe atât de simpatice. Toate din partea a circa 20 de copii din ciclul primar de la Școala Atlas din Sectorul 6.

Au venit în vizită, alături de doamnele învățătoare, să vadă cum arată o primărie, ce rol are, cum se iau deciziile care produc schimbări în comunitate.

Primarul Ciprian Ciucu i-a întâmpinat cu drag, le-a prezentat instituția, apoi a răspuns cu răbdare la întrebările care nu mai conteneau.

„De ce nu sunt tobogane mai mari în părculețe?” – Ca să nu vă accidentați, le-a răspuns edilul.

„Vă place să fiți primar sau rege?” – Îmi place să fiu primar atunci când fac lucruri bune pentru oameni.

„De ce nu puteți mări parcările?” – Pentru că nu avem spațiu. Ție unde îți place să stai mai mult, în parc sau într-o parcare? Gândește-te cum ar fi să transformi Sectorul 6 într-o mare parcare!

Cea mai mare bucurie pentru cei mici a fost să ocupe un loc la prezidiu, alături de domnul primar, și să vorbească la microfon. Când i-a venit și lui rândul, un băiețel sfios de clasa a III-a s-a limitat să spună: „Eu sunt Luca Tomescu. Nu am o întrebare, doar voiam să vă mulțumesc că ne-ați primit și să vă invităm la noi la școală”.

Cu toții au fost, pentru câteva momente, primari, viceprimari, consilieri sau simpli cetățeni implicați. Iar noi ne-am simțit, tot pentru câteva momente, din nou copii.

La plecare, elevii și cadrele didactice i-au oferit în dar primarului un tablou pictat pe pânză, ce ilustrează școala Atlas, de pe strada plină cu lalele.

Sursa : Primăria Sectorului 6

Cele mai noi stiri