luni, septembrie 25, 2023
Județul Ilfov
cer senin
20.1 ° C
22.7 °
18.9 °
71 %
4.6kmh
0 %
lun
30 °
mar
30 °
mie
29 °
joi
28 °
vin
21 °

Primăria Sectorului 3, prin intermediul Poliției Locale, desfășoară activități constante în vederea menținerii curățeniei sectorului

Primăria Sectorului 3, prin intermediul Poliției Locale, desfășoară activități constante în vederea menținerii curățeniei sectorului, sancționând comportamentele iresponsabile.

De la începutul acestui an, Poliția Locală Sector 3 a aplicat peste 3.200 de amenzi, oferind și aproximativ 500 de avertismente în cazurile de nerespectare a normelor de gestionare a deșeurilor. Valoarea totală a amenzilor aplicate se ridică la aproximativ 1,5 milioane de lei.

În acest context, facem apel către toți cetățenii din Sectorul 3, invitându-i să manifeste responsabilitate și să colaboreze activ în menținerea curățeniei în zonele publice. Conștientizarea impactului negativ al aruncării iresponsabile a deșeurilor asupra mediului înconjurător și calității vieții noastre este esențială pentru toți noi.

Polițiștii locali patrulează în civil

Echipa Poliției Locale Sector 3 monitorizează în mod constant spațiile publice și desfășoară patrulări atât în uniformă, cât și în civil, în scopul identificării și sancționării persoanelor care nu respectă regulile referitoare la gestionarea deșeurilor. Cetățenii că aruncarea iresponsabilă a deșeurilor atrage după sine amenzi și consecințe legale, în conformitate cu legislația în vigoare.

Primăria Sectorului 3 reafirmă angajamentul său ferm de a continua eforturile în promovarea unui mediu curat și sănătos în comunitatea noastră. Încurajăm cetățenii să utilizeze în mod corespunzător infrastructura existentă pentru colectarea și eliminarea deșeurilor și să adopte comportamente responsabile!

Sursa : Primăria Sectorului 3

Sursa foto : Primăria Sectorului 3

Cele mai noi stiri