luni, octombrie 2, 2023
Județul Ilfov
câțiva nori
20.3 ° C
21.1 °
20 °
48 %
3.6kmh
20 %
lun
21 °
mar
24 °
mie
27 °
joi
25 °
vin
26 °

Hubert Thuma, președinte Consiliul Județean Ilfov: ”Îmi doresc să avem în Ilfov un mediu curat și sănătos”

Consiliul Județean Ilfov, împreună cu Primăria Orașului Pantelimon și Asociația Creștem România Împreună, au adunat peste 3500 de kilograme de gunoaie

”Sunt convins că asta ne dorim toți cei care, astăzi, am participat la o nouă acțiune de curățenie, în Pădurea Pustnicu.

Alături de Primaria Orasului Pantelimon și Asociația Creștem România Împreună, am adunat peste 3500 de kilograme de gunoaie.

M-am bucurat să îi văd alături de noi și pe micuții de grădiniță și clase primare, însoțiți de cadrele didactice din orașul Pantelimon.

Cu toții dorim să transmitem același mesaj: împreună suntem puternici! Continuăm misiunea de a avea grijă de mediul înconjurător și suntem conștienți de impactul pe care îl au acțiunile noastre asupra lui.

Le mulțumesc tuturor colegilor mei, care au înțeles că gândurile bune devin fapte și împreună suntem mai puternici: vicepreședintele CJ Ilfov, Ștefan Rădulescu, prefectul județului Ilfov, Simona Neculae, arhitectul șef, Olivia Ciobanu Oprescu, administratorul public, Andrei Mihai, deputatul George Tuță, dar și primarilor – Marian Ivan, Raul Gabriel Niculae, Mircea Gheorghiță. Felicit voluntarii care au venit alături de noi!

Acțiunea de astăzi vine la foarte scurt timp după ce Consiliul Județean Ilfov a reușit să planteze o pădure nouă, în Cernica. Aproximativ 20.000 de puieți de salcâmi și frasini au fost plantați pe o suprafață de cinci hectare de teren.” a transmis Hubert Thuma.

Sursa: www.facebook.com/CJIlfov

Sursa foto: www.facebook.com/CJIlfov

Cele mai noi stiri