luni, octombrie 2, 2023
Județul Ilfov
cer senin
22.4 ° C
24.3 °
21 °
42 %
1.5kmh
0 %
lun
22 °
mar
24 °
mie
27 °
joi
26 °
vin
25 °

Hubert Thuma, ????̦?????? ????????? ?????̦??? ?????: Bilanțul campaniei de sterilizări gratuite pentru pisici de rasă comună

Hubert Thuma, ????̦?????? ????????? ?????̦??? ?????: Bilanțul campaniei de sterilizări gratuite pentru pisici de rasă comună: 267 de pisici sterilizate în șapte zile, în Popești-Leordeni.

La capitolul animale, viziunea mea e clară: campanii de sterilizări, de promovare a adopției și educație în școli. Ieri am mai încheiat cu succes o campanie de sterilizări gratuite. Echipa medicală Animal Society are tot respectul meu! Timp de șapte zile, s-a muncit enorm, 267 de pisici de rasă comună au fost sterilizate gratuit. Intervențiile chirurgicale s-au făcut în clinica veterinară din incinta adăpostului Speranța. Le mulțumesc ilfovenilor care au înțeles că sterilizarea este singura metodă eficientă și civilizată prin care putem stopa înmulțirea necontrolată a animalelor!

Continuăm să organizăm astfel de campanii. Pe 1, 13, 14 și 15 septembrie avem campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici de rasă comună în localitatea Tunari. Apoi, la final de septembrie, în Brănești. Toate detaliile le găsiți pe pagina Protectia Animalelor CJ Ilfov.

Sursa : Consiliul Județean Ilfov

Cele mai noi stiri