joi, aprilie 18, 2024
Județul Ilfov
cer fragmentat
14.5 ° C
15 °
13.9 °
58 %
8.2kmh
75 %
joi
14 °
vin
14 °
sâm
16 °
Dum
19 °
lun
18 °

Grădinița nr. 35 își redeschide porțile pentru copii de luni, 8 aprilie

Ieri s-a efectuat recepția lucrărilor la Grădinița nr. 35 din Strada Crizantemelor, ceea ce înseamnă că de luni, 8 aprilie, copiii se vor putea întoarce la cursuri într-o clădire modernă, curată și complet utilată.

Lucrările efectuate au constat în consolidarea și reabilitarea unui corp de clădire și reamenajarea celui de-al doilea. Acestea au început în anul 2023 și au durat 8 luni de zile.

Copiii înscriși la Grădinița nr. 35 vor beneficia de cele mai înalte standarde de securitate, imobilul deținând inclusiv aviz ISU.

“Știu că cei mici își doreau să revină în grădiniță. Am stat de vorbă și cu părinții, am citit și sesizările pe care mi le-au trimis referitor la acest subiect. Deși lucrările erau finalizate, nu se putea face recepția, în lipsa avizului pe care l-am așteptat de la ISU. Iată că, într-un final, lucrurile s-au așezat și copiii se vor putea întoarce în Grădinița nr. 35. Clădirea arată foarte bine, așa cum ar trebui să arate toate instituțiile de învățământ, pentru ca actul educațional să se desfășoare în cele mai bune condiții. De luni, copiii vor intra în noua casă, una modernă, curată și sigură!”, a transmis primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

În zilele de miercuri, joi și vineri (3-5 aprilie), se va realiza mutarea mobilierului în sediul nou.

Sursa : Primăria Sectorul 5

Sursa foto : Primăria Sectorul 5

Cele mai noi stiri