luni, septembrie 25, 2023
Județul Ilfov
cer senin
19.2 ° C
20 °
18.9 °
79 %
6.3kmh
0 %
lun
29 °
mar
30 °
mie
29 °
joi
28 °
vin
27 °

Beatrice din Ploiești a fost dată dispărută pe 26 octombrie. După 24 de ore, a fost găsită în alt oraș

Polițiștii din Ploiești au fost sesizați, în 25 octombrie, de către un bărbat cu privire la faptul că fiica sa de 18 ani a fugit de acasă și nu a mai revenit. Fata a fost găsită, două zile mai târziu, la domiciliul iubitului ei, din Bragadiru, Ilfov.

Bărbatul a sesizat că fiica sa, Gheorghe Maria Beatrice, de 18 ani, a fugit de acasă și nu a mai revenit.

Pe baza semnalmentelor (greutate aproximativ 60 de kg, înălțime aproximativ 1,70 metri, constituție atletică, păr negru, lung și drept, ochi căprui, ten măsliniu, fără semne particulare), oamenii legii au lansat apelul de căutare.

Unde a fost găsită Beatrice, în 27 octombrie

Joi dimineață, polițiștii prahoveni au anunțat că au depistat-o pe tânăra de 18 ani, pe raza orașului Bragadiru din Ilfov.

Din fericire, aceasta nu a fost victima vreunei agresiuni, fiind găsită chiar la domiciliul iubitului ei.

O altă tânără dispărută, găsită în Anglia. Nu vrea să se mai întoarcă acasă

La începutul lunii octombrie, polițiștii dintr-o localitate din județul Olt au fost alertați de către o mamă disperată că fiica acesteia, în vârstă de 26 de ani a dispărut de acasă în data de 4 octombrie.

Însă, la numai câteva ore de la anunțarea dispariției, tânăra a fost găsită. Alina a vorbit cu polițiștii și le-a spus că nu se întoarce acasă și că este bine.

„Amber Alert” pentru un copil dispărut

Aplicația Ro-Alert a fost folosită în premieră, în 19 octombrie 2022, pentru a semnala o dispariție. Era vorba de un băiat de 13 ani din Galați, care a fost găsit în doar zece minute, în Gara de Nord din București!

Acesta plecase de acasă, după o ceartă cu tatăl său și lăsase un bilet în care anunța că nu vrea să se mai întoarcă.

Rudele l-au căutat prin locurile frecventate, dar nu l-au găsit. La 16:30 au anunțat poliția și a fost emis mesajul Ro-Alert (Amber Alert).

Sursa : gandul.ro

Cele mai noi stiri