joi, iulie 18, 2024
Județul Ilfov
cer senin
28.7 ° C
29.9 °
27.8 °
47 %
3.6kmh
0 %
joi
39 °
vin
38 °
sâm
37 °
Dum
36 °
lun
23 °

Acțiuni de dezinsecție în Ilfov

De luni, 1 Iulie 2024, Consiliul Județean Ilfov, prin intermediul Serviciului Județean de Dezinsecție și Ecologizare Mediu Ilfov va acționa din nou, cu tratamente terestre, in toate localitățile din Ilfov.

Acțiunile continuă ca urmare a solicitărilor primite din partea Unităților Administrativ-Teritoriale pentru dublarea actiunilor terestre în combaterea țânțarilor adulți.

𝐃𝐄 𝐂𝐄?

𝐈̂𝐧 𝐮𝐫𝐦𝐚 𝐩𝐥𝐨𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐫𝐞𝐩𝐞𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐚 𝐜𝐚̆𝐥𝐝𝐮𝐫𝐢𝐢 𝐛𝐫𝐮𝐬̦𝐭𝐞 𝐞𝐱𝐜𝐞𝐬𝐢𝐯𝐞, 𝐬-𝐚 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐮𝐧 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐢𝐜𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐞𝐬𝐭𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐜𝐮 𝐢𝐧𝐬𝐞𝐜𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐝𝐢𝐬𝐜𝐨𝐧𝐟𝐨𝐫𝐭 .

Conform planului, Consiliul Județean Ilfov asigură finanțarea necesară, iar Serviciul Județean de Dezinsecție execută efectiv acțiunile. Administrațiile locale din județ desemnează un responsabil pentru monitorizarea și buna desfășurare a dezinsecției, comunicând detaliile la nivel local.

Localitățile programate pentru 1 iulie începând cu ora 22:00:

Balotești, Ciolpani, Corbeanca, Dascălu, Grădiștea, Gruiu, Moara Vlăsiei, Nuci, Otopeni, Periș, Snagov, Ștefăneștii de Jos, Tunari

Tratamentele, care se vor desfășura în funcție de condițiile meteorologice, folosesc insecticidul STING în doză de 30 ml/ha.

Fiecare vehicul este dotat cu GPS și poate fi urmărit în timp real pe o hartă interactivă, disponibilă pe pagina de Facebook a Serviciului Județean de Dezinsecție și Ecologizare Mediu Ilfov.

Sursa: Consiliul Județean Ilfov

Sursa foto: Consiliul Județean Ilfov

Cele mai noi stiri