luni, septembrie 25, 2023
Județul Ilfov
cer senin
20.1 ° C
22.7 °
18.9 °
71 %
4.6kmh
0 %
lun
30 °
mar
30 °
mie
29 °
joi
28 °
vin
21 °

Acțiune de ecologizare reușită în pădurea Pustnicu

Doamna prefect Simona NECULAE s-a alăturat astăzi unei importante acțiuni de ecologizare desfășurate în pădurea Pustnicu.

Împreună cu domnul Hubert THUMA, președintele Consiliului Județean Ilfov, domnul Ștefan RĂDULESCU, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, domnul Andrei MIHAI, administratorul public al Județului Ilfov, doamna Olivia Ciobanu OPRESCU, arhitectul șef al județului Ilfov, domnul deputat George Cristian TUȚĂ, domnul Marian IVAN, primarul orașului Pantelimon, domnul Raul Gabriel NICULAE, primarul comunei Găneasa, domnul Mircea GHEORGHIȚĂ, primarul comunei Ștefăneștii de Jos, domnul Gelu APOSTOL, primarul comunei Cernica, domnul Dragoș Mihai CĂCIULĂ, șeful departamentului juridic al Prefecturii Ilfov, domnul Spiru GAGU de la departamentul de deconcentrate al Prefecturii Ilfov, societatea EcoVol Voluntari si copii mai multor școli din județul Ilfov, ne-am unit eforturile pentru a proteja și conserva acest mediu natural minunat.

S-au adunat deșeuri abandonate și au fost curățate zonele afectate de poluare. Fiecare pas pe care l-am făcut, a avut în vedere menținerii frumuseții și biodiversității acestui habitat natural.

Participarea doamnei prefect la această acțiune de ecologizare, subliniază angajamentul nostru față de protecția mediului și responsabilitatea noastră față de viitoarele generații. Ne dorim să fim un exemplu și să încurajăm și alte instituții și comunități să se alăture efortului de conservare a naturii.

În timpul acțiunii, am fost impresionați de solidaritatea și dorința de a face o schimbare pozitivă în rândul participanților. Am fost martorii generozității și determinării oamenilor care și-au dedicat timpul și energia pentru a reda pădurii Pustnicu strălucirea ei naturală.

Ne dorim ca această acțiune de ecologizare să servească ca un îndemn la acțiune și să conștientizeze importanța protejării mediului înconjurător. Fiecare pas mic contează și, prin eforturi comune, putem realiza schimbări pozitive în comunitatea noastră și în lumea înconjurătoare.

Mulțumim tuturor celor implicați în această acțiune, de la voluntari la organizatori și parteneri. Fiecare contribuție și implicare a făcut posibilă realizarea acestei acțiuni de succes. Haideți să continuăm să ne implicăm și să protejăm natura pentru a asigura un viitor durabil și frumos pentru generațiile ce vor veni!

Sursa : Instituția Prefectului Ilfov

Sursa foto : Instituția Prefectului Ilfov

Cele mai noi stiri