joi, iulie 18, 2024
Județul Ilfov
cer senin
26.4 ° C
27.7 °
26 °
55 %
2.2kmh
0 %
joi
39 °
vin
38 °
sâm
38 °
Dum
36 °
lun
29 °

Acțiune de curățenie pe lacul Mogoșoaia

Joi dimineață, începând cu ora 09:00, o echipă a Consiliului Județean Ilfov se va mobiliza, alături de echipele de voluntari, pentru a face un pas înainte în protejarea mediului și a ecosistemului lacului Mogoșoaia.

Alături de partenerii noștri- 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮̆𝗿𝗶𝗮 𝗠𝗼𝗴𝗼𝘀̦𝗼𝗮𝗶𝗮 și 𝗔𝗱𝗺𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁̦𝗶𝗮 𝗕𝗮𝘇𝗶𝗻𝗮𝗹𝗮̆ 𝗱𝗲 𝗮𝗽𝗮̆ 𝗔𝗿𝗴𝗲𝘀̦- 𝗩𝗲𝗱𝗲𝗮- suntem conștienți de impactul negativ pe care procesele umane și activitățile nesănătoase le pot avea asupra curățeniei lacului și a fundului acestuia, și luăm măsuri pentru că ne dorim un mediu curat și sănătos.

Pentru a restaura frumusețea și sănătatea acestui lac, președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma, a decis că trebuie să organizăm o amplă acțiune de ecologizare.

În urma activităților de igienizare și cosire a vegetației acvatice, efectuate cu profesionalism în etape bine definite, joi vom colecta gunoaiele aruncate la întâmplare de-a lungul malurilor. Este demersul prin care ne dorim să readucem strălucirea și sănătatea lacului Mogoșoaia, iar acest efort comun, la care vă invităm să vă alăturați, va fi un pas important către atingerea acestui obiectiv.

Sursa : Consiliul Județean Ilfov

Sursa foto : Consiliul Județean Ilfov

Cele mai noi stiri