luni, octombrie 2, 2023
Județul Ilfov
cer senin
22.4 ° C
24.3 °
21 °
42 %
1.5kmh
0 %
lun
22 °
mar
24 °
mie
27 °
joi
26 °
vin
25 °

Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov la persoane bănuite de trafic de heroină

Polițiștii și procurorii fac, miercuri dumineață, 11 percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, fiind vizat un grup infracțional organizat care s-ar fi ocupat cu distribuția de heroină în Capitală, potrivit News.ro. Acțiunea vine în contextul în care un tânăr a murit şi mai mulţi au ajuns în spital, după ce au consumat droguri la SAGA Festival.
„Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, desfăşoară o operaţiune pe linia combaterii traficului ilicit de droguri de mare risc. Sunt efectuate 11 percheziţii domiciliare, în Municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov. Este vizat un grup infracţional organizat, format din 15 persoane, care s-ar fi ocupat cu distribuţia de heroină în Capitală”, anunţă IGPR.

Persoanele bănuite vor fi duse la sediul D.I.I.C.O.T. pentru audieri şi luarea eventualelor măsuri preventive. Mai mulți tineri au ajuns la spital din cauza consumului de droguri la festivalul de muzică SAGA, care a avut loc weekendul trecut la Arena Națională din București. Unul dintre ei a decedat în ambulanță.

În urma tragediei, Lucian Bode, ministrul de interne, a declarat, marți, la Buzău că a dispus o analiză la nivelul ministerului pe care îl conduce pentru a identifica modul de eficientizare a activităţii de prevenire şi combatere a consumului de droguri.

Sursa: libertatea.ro

Cele mai noi stiri