joi, aprilie 18, 2024
Județul Ilfov
nori împrăștiați
11.5 ° C
13.8 °
10 °
67 %
5.7kmh
40 %
joi
11 °
vin
14 °
sâm
16 °
Dum
19 °
lun
18 °

La Casa de Cultură din Bragadiru, s-a desfășurat cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Internațional de Film Ecologist „EcoFest 2023 – Pentru sănătatea Pământului”

Consiliul Județean Ilfov a fost reprezentat de președintele, Hubert Thuma, și de vicepreședintele, Ștefan Rădulescu, la evenimentul de deschidere al festivalului.

Prin implicarea lor activă, copiii, adolescenții și profesorii lor au adus o rază de speranță și schimbare în lupta pentru un mediu mai curat și sănătos. Cu pasiune și determinare, ei au învățat să valorifice puterea filmului pentru a sensibiliza lumea asupra provocărilor ecologice.

𝗣𝗲𝘀𝘁𝗲 𝟭𝟬𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝗲𝗹𝗲𝘃𝗶 𝘀̦𝗶 𝗽𝗲𝘀𝘁𝗲 𝟮𝟱𝟬 𝗱𝗲 𝗰𝗮𝗱𝗿𝗲 𝗱𝗶𝗱𝗮𝗰𝘁𝗶𝗰𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝘀̦𝗰𝗼𝗹𝗶𝗹𝗲 𝘀̦𝗶 𝗹𝗶𝗰𝗲𝗲𝗹𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁̦𝘂𝗹 𝗜𝗹𝗳𝗼𝘃 𝗮𝘂 𝗳𝗮̆𝗰𝘂𝘁 𝗱𝗶𝗳𝗲𝗿𝗲𝗻𝘁̦𝗮 𝗶̂𝗻 𝗰𝗮𝗱𝗿𝘂𝗹 𝗽𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 ,,𝗭𝗼𝗻𝗮 𝗟𝗶𝗯𝗲𝗿𝗮̆ 𝗱𝗲 𝗜𝗻𝗱𝗶𝗳𝗲𝗿𝗲𝗻𝘁̦𝗮̆” 𝗱𝗶𝗻 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹𝘂𝗹 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗱𝗲 𝗙𝗶𝗹𝗺 𝗘𝗰𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝘀𝘁 𝗘𝗖𝗢 𝗙𝗲𝘀𝘁 – 𝗣𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗦𝗮̆𝗻𝗮̆𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗣𝗮̆𝗺𝗮̂𝗻𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶.

Uniți pentru un scop nobil, ei ne reamintesc că fiecare gest contează și că împreună putem face minuni. Încurajăm astfel de inițiative și sperăm că vor inspira mai mulți să se alăture mișcării pentru protecția Pământului nostru iubit.

Mulțumim tuturor pentru efort și implicare, suntem onorați să facem parte din această luptă pentru un viitor mai luminos pentru Pământ!

Sursa : Consiliul Județean Ilfov

Sursa foto: Consiliul Județean Ilfov

Cele mai noi stiri