joi, noiembrie 30, 2023
Județul Ilfov
câțiva nori
1.3 ° C
3.8 °
-0 °
87 %
2.1kmh
16 %
joi
3 °
vin
10 °
sâm
15 °
Dum
15 °
lun
5 °

Expoziție de pictură și modelaj “Spring is Here” a elevilor de la Școala Gimnazială De Arte Nr. 3

Iubești arta și cultura și dorești să admiri picturile elevilor talentați de la Școala Gimnazială De Arte Nr. 3 din Sectorul 1? Te așteptăm la expoziția de pictură și modelaj “Spring is Here” pentru a aprecia performanța artistică a acestora.

Expoziția este găzduită până în data de 23 aprilie 2023 de Centrul Expozițional al Primăriei Sectorului 1 din Piața Amzei nr.13.

“Aceasta este a doua expoziție din acest an realizată de elevii care participă la cursurile Școlii Gimnaziale de Arte Nr. 3 din Sectorul 1. Tematica acestei expoziții este reprezentarea primăverii și a revenirii la viață a naturii. Elevii din clasele V-VIII au realizat lucrări de modelaj în lut care au fost arse în cuptorul școlii și picturi pe pânză în culori de apă. Realizarea unui astfel de eveniment le oferă tinerilor artiști încredere în munca lor și îi motivează să lucreze și să se implice în proiecte artistice. Educația vizuală și artistică îi ajută pe copii să se dezvolte armonios, să își îmbogățească vocabularul și imaginația, sporește atenția și concentrarea”, a declarat Mihaela Constantin, profesor titular al Școlii Gimnaziale de Arte Nr. 3 și unul dintre profesorii coordonatori ai elevilor.

Expoziția este deschisă publicului în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 10:00-16:00. Intrarea este gratuită!

Sursa : Primăria Sectorului 1

Cele mai noi stiri