luni, septembrie 25, 2023
Județul Ilfov
cer senin
20.1 ° C
22.7 °
18.9 °
71 %
4.6kmh
0 %
lun
30 °
mar
30 °
mie
29 °
joi
28 °
vin
21 °

Spații verzi întinse, cu plante și amenajări de calitate

Locurile unde voi să petreceți timp, după o zi de muncă sau după o zi în care ați stat în apartamente, între patru pereți.

Noi, cei care stăm la bloc, ne dorim să avem un loc al nostru de relaxare, în natură.

De aici și conceptul de străzi deschise, de spații verzi accesibile și amenajate imediat ce ieșim din scară.

După modelul implementat în Drumul Taberei, care s-a bucurat de succes, am ajuns în Militari unde colegii de la ADPDU Sector 6 au finalizat deja spații moderne pe strada Dezrobirii cu Bd.Iuliu Maniu și pe strada Cetatea de Baltă cu același mare bulevard.

PRIMARUL CIPRIAN CIUCU: „Lucrăm intens, dar este nevoie de timp și bani. Avem proiecte în toate cartierele”

„Ideea este ca în următorii 2-3 ani să ajungem în tot Sectorul 6 cu conceptul de “oraș-parc”, accesibil oamenilor. Este doar o chestiune de timp și de buget.

Avem proiecte în toate cartierele, le voi prezenta pe toate. Niciunul nu va fi dezavantajat, niciunul uitat. Până acum, peste tot am făcut câte ceva după posibilități și resurse. Lucrăm intens, dar este nevoie de timp și bani. Avizările și procedurile de contractare durează enorm, suntem subunitate administrativă a Bucureștiului, toată proiectarea și avizarea durează dublu ca timp (așteptăm avize de la PMB). Dar ați văzut că nu am stat, aveți încredere nu ne vom opri!”, a transmis primarul Ciprian Ciucu.

Sursa : Primăria Sectorului 6

Sursa foto: Primăria Sectorului 6

Cele mai noi stiri