sâmbătă, septembrie 23, 2023
Județul Ilfov
cer senin
18.6 ° C
21 °
17 °
78 %
2.7kmh
0 %
sâm
33 °
Dum
32 °
lun
30 °
mar
30 °
mie
26 °

PMP cere demisia ministrului Finanţelor, Adrian Câciu!

PMP cere demisia ministrului Finanţelor, Adrian Câciu!

Cătălina Bozianu, secretarul general adjunct al PMP, solicită demisia ministrului de Finanţe, Adrian Câciu, pentru declaraţiile sale scandaloase făcute la adresa mediului de afaceri:

“Adrian Câciu a afirmat, anul trecut, că 90% din antreprenorii din România sunt antreprenori-babuini. Modificările făcute, peste noapte, la Codul Fiscal, arată că acesta nu şi-a schimbat punctul de vedere. Consider că este maniera prin care PSD ne spune că urăşte toţi antreprenorii din România, pe toţi cei care au curajul de a investi şi de a dezvolta o afacere şi care nu stau astfel cu mâna întinsă la stat.

#PSD îşi doreşte un sistem bine ierarhizat din perspectiva claselor sociale, iar cei care exercită profesii liberale sau încearcă orice tentativă de dezvoltare a unei afaceri trebuie distruşi. PMP îi solicită Premierului Ciucă să realizeze o remaniere guvernamentală extinsă şi să-i curme suferinţa lui Câciu!

PMP a tras nenumărate semnale de alarmă asupra modificărilor Codului fiscal, care reprezintă garanția unei crize economice. Creșterea taxelor și impozitelor în perioadă de criză economică va avea efecte contrare celor scontate, fapt care se pare că nu prea îi interesează pe actualii guvernanţi”.

Sursa- facebook/PMP

Cele mai noi stiri