luni, octombrie 2, 2023
Județul Ilfov
câțiva nori
20.3 ° C
21.1 °
20 °
48 %
3.6kmh
20 %
lun
21 °
mar
24 °
mie
27 °
joi
25 °
vin
26 °

Noutate în Sectorul 6: Primăria introduce sensuri unice pentru o circulație mai eficientă

Autoritățile locale din Sectorul 6 aduc o nouă schimbare în trafic, introducând sensuri unice pe 13 străzi, în vederea optimizării circulației, lăsând trotuarele libere pentru pietoni și dezvoltând noi zone de parcare.

Reprezentanții Primăriei Sectorului 6 au anunțat miercuri, prin intermediul paginii lor de Facebook, că echipa de la Biroul Mobilitate Urbană din cadrul Administrației Domeniului Public și Dezvoltare Urbană (ADPDU) Sector 6 a obținut avizele necesare de la Comisia Tehnică de Circulație și de la Brigada Rutieră pentru introducerea sensurilor unice pe treisprezece străzi.

Aceste modificări vizează următoarele artere: strada Roșia Montană, între străzile Dezrobirii și Cernișoara; strada Elevului, între străzile Dezrobirii și Cernișoara; strada Cernișoara 45; strada Sibiu 11-13; strada Grințieșului; strada Lacul Zănoaga; intersecția străzii Lacul Zănoaga cu Aleea Petrăchești; strada Ghirlandei 50; Aleea Romancierilor; strada Locotenent Saidac Gheorghe; strada Nucșoara; strada Mehadia; bulevardul Iuliu Maniu 11A.

Începând de joi și până pe 7 iunie, vor fi montate indicatoarele rutiere corespunzătoare, iar aceste modificări vor fi actualizate și pe aplicația Waze, astfel încât șoferii să fie la curent cu noile schimbări în trafic. Eforturile municipiului Sector 6 urmăresc facilitarea circulației rutiere, eliberarea trotuarelor pentru pietoni și crearea de noi locuri de parcare, în vederea îmbunătățirii calității vieții și a mobilității în zonă.

https://www.agerpres.ro/administratie/2023/05/17/primaria-sectorului-6-introduce-noi-sensuri-unice–1109612

Sursa agerpres.ro

Sursa foto : Primăria Sectorului 6

Cele mai noi stiri