sâmbătă, septembrie 23, 2023
Județul Ilfov
cer senin
20.3 ° C
23.8 °
18.9 °
68 %
1kmh
0 %
sâm
33 °
Dum
32 °
lun
30 °
mar
30 °
mie
21 °

Hubert Thuma, ????̦?????? ????????? ?????̦??? ?????: Dragii mei, ajungem cu maratonul de sterilizări gratuite pentru câini și pisici de rasă comună în Bragadiru

Hubert Thuma, ????̦?????? ????????? ?????̦??? ?????: Dragii mei, ajungem cu maratonul de sterilizări gratuite pentru câini și pisici de rasă comună în Bragadiru! Colegii mei vor fi în Bragadiru în zilele de 4, 5 și 6 octombrie. Programările se fac la numărul 0751.235.009.

După Bragadiru, urmează Dobroești. Iar astăzi, a început efectiv campania de sterilizări gratuite în Brănești. Facem turul județului. Vom anunța din timp unde ajungem și când, astfel încât să fie timp pentru programări. Nu putem face de acum programul pentru toate localitățile, depindem de medici, mai au și ei zile libere. Dar vă garantez că vom anunța la momentul potrivit și că venim peste tot.

Mulțumesc enorm ilfovenilor care aleg să fie responsabili! Sterilizarea este singura metodă civilizată prin care putem reduce numărul animalelor de pe străzi. Mulțumesc, de asemenea, echipei Romania Animal Rescue! Acest proiect reprezintă de fapt un efort comun pentru o comunitate mai bună. ” , a transmis Consiliul Județean Ilfov .

Cele mai noi stiri