joi, aprilie 18, 2024
Județul Ilfov
nori împrăștiați
11.5 ° C
13.8 °
10 °
67 %
5.7kmh
40 %
joi
11 °
vin
14 °
sâm
16 °
Dum
19 °
lun
18 °

Hubert Thuma, 𝗽𝗿𝗲𝘀̦𝗲𝗱𝗶𝗻𝘁𝗲 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁̦𝗲𝗮𝗻 𝗜𝗹𝗳𝗼𝘃: „Am inițiat un proiect extrem de important”

Am inițiat un proiect extrem de important. O premieră în România. Vreau să ajut vârstnicii cu venituri mici să își repare dantura, să își pună proteze ori implanturi.

Am gândit un proiect numit „Ilfov zâmbește”. Mai exact, Consiliul Județean Ilfov ar urma să deconteze vârstnicilor suma de 3.000 de lei din suma totală cheltuită pentru refacerea danturii. Sunt mulți bătrâni care fac împrumuturi la bancă să își pună proteză ori lucrare. Sau, și mai rău, stau fără dinți în gură și se chinuie să mănânce.

Am lucrat intens la acest proiect împreună cu colegii mei. Am făcut un grup de lucru la Consiliul Județean Ilfov, format din consilieri personali, juriști, economiști și colegi de la Biroul de Asistență Socială. Mâine, intrăm în ședință de consiliu cu proiectul, îl supunem dezbaterii și votului. Apoi, revenim cu detalii. Sper ca toți colegii mei să fie de acord cu acest proiect și, împreună, să ajutăm cât mai mulți ilfoveni să își recapete zâmbetul și demnitatea.

Am mai spus-o, sănătatea e cea mai importantă. În lipsa ei, nimic nu mai contează. Iar eu îmi doresc în Ilfov o comunitate sănătoasă. Îmi doresc să stăm cât mai mult timp la masă alături de bunicii noștri, să mâncăm alături de ei, să-i vedem fericiți, nu îndurerați.

Sursa : Consiliul Județean Ilfov

Cele mai noi stiri