luni, septembrie 25, 2023
Județul Ilfov
cer senin
19.2 ° C
20 °
18.9 °
79 %
6.3kmh
0 %
lun
29 °
mar
30 °
mie
29 °
joi
28 °
vin
27 °

Hubert Thuma , ????̦?????? ????????? ?????̦??? ?????: Împreună pentru familiile afectate de incendiul din Popești-Leordeni

” M-a întristat să aflu că încă un incendiu a lăsat oameni pe drumuri, în Ilfov. 26 de familii au rămas fără case, la începutul lui august, în urma unui incendiu în Popești Leordeni. Focul a izbucnit la ultimul etaj, vântul a întețit flăcările, iar tot blocul a fost evacuat. Cele 26 de familii au primit câte un ajutor de la primărie, dar nu e de ajuns. Sunt oameni tineri, locuințele erau cumpărate pe credit și aveau asigurări. Însă asigurările nu acoperă integral costurile cu reparația clădirii.

Am decis, astfel, să dăm și noi o mână de ajutor. Am deblocat suma de 160.000 de lei din fondul de rezervă al județului, bani care vor fi folosiți pentru refacerea blocului.

„Ilfov împreună” nu este doar un slogan pentru mine. Se referă la grija noastră constantă, a autorităților, pentru comunitatea ilfoveană. Împreună putem ajuta și putem găsi soluții pentru comunitatea în care trăim cu toții. ” , a transmis Consiliul Județean Ilfov .

Cele mai noi stiri