luni, octombrie 2, 2023
Județul Ilfov
cer senin
22.4 ° C
24.3 °
21 °
42 %
1.5kmh
0 %
lun
22 °
mar
24 °
mie
27 °
joi
26 °
vin
25 °

Gianina Șerban (AUR) : Trebuie să protejăm mediul cu soluții eficiente și de ultimă generație

” Acum câteva zile Administrația Fondului pentru Mediu, instituție ce se află în subordinea Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, a demarat Programul Iluminat public, program ce se adresează unităților administrativ-teritoriale ce doresc a îmbunătăți iluminatul public cu un sistem mult mai eficient din punct de vedere energetic

Trebuie să protejăm mediul cu soluții eficiente și de ultimă generație, înlocuind sistemul de iluminat public vechi cu unul nou, performant. Astfel, reducem amprenta de carbon și atingem țintele europene pentru a nu risca să intram în proceduri de infringement și să plătim penalități.

Județul Ilfov are nevoie de un astfel de program și îmi doresc să avem cât mai multe unități administrativ-teritoriale ce implementează un astfel de sistem prin accesarea acestui program.

Încurajez administrațiile locale să aplice în acest program pentru a reduce costurile pentru energia electrică, pentru a elibera bugetele locale de stresul facturilor enorme! ” , a transmis Gianina Șerban .

Cele mai noi stiri