vineri, decembrie 1, 2023
Județul Ilfov
ceață
0.9 ° C
3.8 °
-1 °
88 %
1.5kmh
46 %
vin
10 °
sâm
15 °
Dum
15 °
lun
5 °
mar
1 °

Eugen Tomac, președintele PMP, dezvăluie planurile pentru alegerile din 2024

Opoziția de Dreapta și Partidul Mișcarea Populară intră în lupta pentru alegerile din 2024? Ce spune Eugen Tomac:

„În 2024, românii vor avea de ales între USL 2.0, formată din PSD şi PNL, și o construcţie de Opoziţie de Dreapta la care va participa și Partidul Mișcarea Populară.”, spune Partidul Mișcarea Populară.

Eugen Tomac, preşedintele PMP: „În campania din 2020, PNL a mers cu mesajul transmis de preşedintele Iohannis „votaţi PNL, pentru a nu ajunge la putere PSD”. Ce avem azi, ştie toată ţara: România se află pe punctul în care preşedintele Iohannis va numi cel de-al patrulea premier PSD, pe domnul Marcel Ciolacu. Vom avea guvernul Ciolacu, guvern PSD împreună cu PNL.

Eu cred că este necesară o alternativă. Românii aşteaptă o alternativă la actuala majoritate PSD-PNL. PMP este pregătit şi dispus să contribuie la o construcţie de opoziţie de Dreapta la actuala putere. Sunt convins că vom avea o asemenea construcţie, pentru că ea este necesară şi românii aşteaptă o alternativă credibilă, o alternativă care să ofere soluţie pentru ca România să iasă din blocajul în care se află”. , a transmis Președintele PMP Eugen Tomac.

Cele mai noi stiri