joi, iulie 18, 2024
Județul Ilfov
cer senin
26.4 ° C
27.7 °
26 °
55 %
2.2kmh
0 %
joi
39 °
vin
38 °
sâm
38 °
Dum
36 °
lun
29 °

Consiliul Judetean Ilfov construiește un sens giratoriu pe DJ 401A în orașul Măgurele

Consiliul Judetean Ilfov construiește un sens giratoriu pe DJ 401A, în orașul Măgurele, la intersecția cu str. Călugăreni.

”Sistematizarea zonei va permite deplasarea în condiții de siguranță sporite, va fluidiza traficul rutier și va reduce riscul de accidente.

Valoarea investiției este de 𝟭,𝟱 𝗺𝗶𝗹𝗶𝗼𝗮𝗻𝗲 𝗱𝗲 𝗹𝗲𝗶 𝗳𝗮̆𝗿𝗮̆ 𝗧𝗩𝗔, pentru proiectare, execuție și asistență tehnică. Termenul maxim pentru realizarea lucrărilor este de șase luni de la data emiterii ordinului de începere. Lucrarea va avea și o perioadă de garanție de 3 ani, din momentul în care se va face recepția.

Sensul giratoriu este necesar, deoarece DJ 401A este o rută foarte importantă în Ilfov, fiind considerată o alternativă la Șoseaua de Centură, mult mai practică pentru localitățile din sudul Capitalei. Drumul județean care traversează șase localități se reabilitează și se modernizează pe o lungime de 28 de km.

CJ Ilfov investește constant în infrastructură, pentru a dezvolta comunitățile și pentru a le oferi oamenilor toate condițiile. Fluidizarea traficului rutier înseamnă și mai puțină poluare, precum și o mobilitate mai bună.”, a transmis liberalul Ștefan Rădulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov.

Sursă: Facebook Ștefan Rădulescu

Sursă foto: Facebook Ștefan Rădulescu

Cele mai noi stiri