joi, noiembrie 30, 2023
Județul Ilfov
ceață
0.9 ° C
3.8 °
-1 °
88 %
1.5kmh
46 %
vin
10 °
sâm
15 °
Dum
15 °
lun
5 °
mar
1 °

Automate pentru plata taxelor și a impozitelor locale în stațiile de metrou din Sectorul 4

Plata taxelor și a impozitelor locale pentru sectorul 4 al Capitalei se poate face și prin intermediul unor automate de tip selfpay amplasate în 8 stații de metrou din sectorul 4, a anunțat Metrorex.

Este un proiect-pilot pe care îl derulează Primăria Sectorului 4 și Metrorex, numit ,,Fără cozi la ghișee”: ,,Metrorex vine în sprijinul călătorilor care folosesc metroul ca mijloc de transport în comun și facilitează accesul acestora la automate/stații de plată care permit rapid și securizat, plata impozitelor și a taxelor locale aferente Primăriei Sectorului 4. Prin această acțiune, metroul se alătură inițiativei desfășurate de către Primăria Sectorului 4 din Municipiul București, ,,Fără cozi la ghișee”. Automatele de tip selfpay sunt amplasate la metrou, în cadrul unui proiect-pilot agreat de Metrorex și Primăria Sectorului 4, în stațiile de metrou de pe raza sectorului 4 al municipiului București: Dimitrie Leonida; Apărătorii Patriei; Piața Sudului; Constantin Brâncoveanu; Eroii Revoluției; Tineretului; Piața Unirii; Timpuri Noi”, transmite Metrorex, potrivit G4Media.

Stațiile de plată de tip selfpay aparțin Primăriei Sectorului 4 și se află în apropierea automatelor de vândut cartele ale Metrorex. Primăria sectorului 4 și Metrorex derulează singurul proiect în șantier pentru extinderea rețelei de metrou : stația Tudor Arghezi de pe M 2 Berceni-Pipera, o stație care va fi deschisă circulației în primăvara anului viitor.

Sursa : adevarul.ro

Cele mai noi stiri