joi, decembrie 1, 2022
Județul Ilfov
ninsoare ușoară
0.5 ° C
1.6 °
-0.1 °
92 %
8.2kmh
100 %
joi
3 °
vin
4 °
sâm
6 °
Dum
6 °
lun
5 °

Lucrări pe Autostrada A2 București – Constanța

Stiri de citit

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că șoferii care circulă pe Autostrada A2 București – Constanța vor avea parte de o serie de restricții din cauza unor lucrări.

Circulația rutieră pe Autostrada A2 București – Constanța se va desfășura cu restricții, începând de joi seara, timp de o lună, pentru lucrări care închid accesul dinspre A2 spre centura Capitalei, breteaua de coborâre.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că de joi, de la ora 17:00, pe Autostrada A2 București – Constanța, pe sensul de mers către Constanța, pe segmentul de drum cuprins între km 10+544 m și 11+944 m, este instituită restricție de circulatie, pe banda nr 1, respectiv banda de decelerare. Este închis accesul dinspre A2 către DNCB (breteaua de coborâre).

Șoferii vor putea circula doar pe banda nr 2 , iar ca ruta alternativă va fi utilizată ieșirea către comuna Cernica. Durata lucrărilor va fi până la data de 16 decembrie 2022, mai exact o lună, timp în care vor fi reparate rosturile de dilatație de la podul ce trece pe deasupra DNCB.

Șoferii trebuie adapteze viteza, să se asigure și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație. Polițiștii rutieri au precizat că oprirea de banda de urgență este interzisă fără un motiv bine întemeiat, potrivit Mediafax.

Restricții de circulație pe Șoseaua Colentina

În urmă cu câteva zile, Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat restricții de circulație pe Șoseaua Colentina, până pe 10 ianuarie 2023, pentru continuarea lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica. „În vederea continuării lucrărilor aferente construcţiei Pasajului Doamna Ghica, începând cu data de 11 noiembrie a.c., se vor institui restricţii de circulaţie pe Şos. Colentina, la intersecţie cu Str. Doamna Ghica, pe sensul către Obor, prin devierea traficului auto pe linia de tramvai, fiind asigurate astfel 2 benzi de circulaţie”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

Polițiștii le-au oferit șoferilor și câteva recomandări. „Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri”, se mai arată în comunicatul de presă.

Sursa : evz.ro

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Cele mai noi stiri