vineri, martie 29, 2024
Județul Ilfov
cer senin
11.8 ° C
14.9 °
10 °
63 %
4.9kmh
0 %
vin
23 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
21 °

Automate pentru plata taxelor și a impozitelor locale în stațiile de metrou din Sectorul 4

Plata taxelor și a impozitelor locale pentru sectorul 4 al Capitalei se poate face și prin intermediul unor automate de tip selfpay amplasate în 8 stații de metrou din sectorul 4, a anunțat Metrorex.

Este un proiect-pilot pe care îl derulează Primăria Sectorului 4 și Metrorex, numit ,,Fără cozi la ghișee”: ,,Metrorex vine în sprijinul călătorilor care folosesc metroul ca mijloc de transport în comun și facilitează accesul acestora la automate/stații de plată care permit rapid și securizat, plata impozitelor și a taxelor locale aferente Primăriei Sectorului 4. Prin această acțiune, metroul se alătură inițiativei desfășurate de către Primăria Sectorului 4 din Municipiul București, ,,Fără cozi la ghișee”. Automatele de tip selfpay sunt amplasate la metrou, în cadrul unui proiect-pilot agreat de Metrorex și Primăria Sectorului 4, în stațiile de metrou de pe raza sectorului 4 al municipiului București: Dimitrie Leonida; Apărătorii Patriei; Piața Sudului; Constantin Brâncoveanu; Eroii Revoluției; Tineretului; Piața Unirii; Timpuri Noi”, transmite Metrorex, potrivit G4Media.

Stațiile de plată de tip selfpay aparțin Primăriei Sectorului 4 și se află în apropierea automatelor de vândut cartele ale Metrorex. Primăria sectorului 4 și Metrorex derulează singurul proiect în șantier pentru extinderea rețelei de metrou : stația Tudor Arghezi de pe M 2 Berceni-Pipera, o stație care va fi deschisă circulației în primăvara anului viitor.

Sursa : adevarul.ro

Cele mai noi stiri