vineri, aprilie 19, 2024
Județul Ilfov
ceață
3.6 ° C
7.7 °
3 °
92 %
1kmh
0 %
vin
14 °
sâm
15 °
Dum
18 °
lun
16 °
mar
14 °

IPJ Ilfov: Poliţiştii solicită ajutor pentru prinderea bărbatului care a furat un sac cu bani dintr-o mașină a Poștei Române

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov solicită sprijin în vederea depistării bărbatului de 30 de ani care ar fi sustras un sac în care se afla suma de 278.000 lei dintr-o autoutilitară a Poştei Române.

„Acesta este bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt, constând în aceea că la data de 1 noiembrie ar fi sustras din maşina ce aparţine Poştei Române, oprită pe strada Eroilor din localitatea Chiajna, un sac de bani ce conţinea suma de 278.000 lei”, informează IPJ Ilfov.

Persoanele care deţin date şi informaţii sau care pot da relaţii despre persoana respectivă sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgenţă 112, IPJ Ilfov sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Marţi, un reprezentant al Poştei Române a sesizat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 11,40, un angajat, şofer transport valori la aceeaşi instituţie, l-a sesizat cu privire la faptul că, în timp ce se afla oprit pe strada Eroului din Chiajna, din interiorul autoutilitarei care transporta valori monetare a dispărut un sac ce aparţine Poştei Române în care se afla suma de 278.000 lei şi care ar fi fost sustras de însoţitorul acestuia, angajat la aceeaşi instituţie.

La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii din Chitila pentru efectuarea activităţilor specifice, în cauză fiind identificat delegatul, respectiv un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea faptei sesizate, anunţa IPJ Ilfov.

Poliţiştii din Chitila efectuează activităţi pentru depistarea persoanei, în cauză fiind deschis dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.   

Sursa : adevarul.ro

Cele mai noi stiri