miercuri, noiembrie 30, 2022
Județul Ilfov
cer acoperit de nori
3.1 ° C
4.4 °
2.8 °
89 %
8.2kmh
100 %
mie
6 °
joi
3 °
vin
5 °
sâm
6 °
Dum
6 °

 Eugen Tomac: „Doar o dreaptă curajoasă şi unită poate scăpa România din ghearele roşii ale frăţiei baronilor PSD şi PNL!”

Stiri de citit

„Liga Aleşilor Locali ai partidului nostru, eveniment la care au participat peste 1.500 de primari, vicepreşedinţi de consilii judeţene, viceprimari, consilieri judeţeni şi locali PMP, dovedeşte dorinţa noastră de a continua un proiect politic de succes.

Suntem prezenţi, nu am dispărut, nu ne-am dizolvat, nu am fuzionat cu nimeni, suntem aici pentru că noi credem în România, credem în PMP, credem în Viitorul European al acestei ţări.

PMP este o formaţiune politică deschisă la dialog cu toţi cei care împărtăşesc aceleaşi valori cu noi. Avem nevoie de o forţă care să dea o nouă perspectivă României. De o alternativă credibilă de dreapta, pentru că dreapta a adus prosperitate, a creat locuri de muncă şi a salvat economia românească, în timp ce stânga a adus mereu sărăcie.”, a transmis Partidul Mișcarea Populară printr-o postare pe facebook.

Preşedintele PMP Eugen Tomac: „Doar o dreaptă curajoasă şi unită poate scăpa România din ghearele roşii ale frăţiei baronilor PSD şi PNL! De aceea m-a bucurat prezenţa la eveniment a preşedinţilor Uniunii Salvaţi România (USR) şi Forţa Dreptei, Cătălin Drulă şi Ludovic Orban.

Cei care conduc astăzi destinele ţării ne-au trădat. Preşedintele Iohannis ne-a promis “România Educată” şi ne-am trezit cu “România la fără frecvenţă”.

Cum să împrumuţi atât de mulţi bani şi să nu vrei să măreşti pensiile cu 25%, aşa cum a propus PMP, când avem o inflaţie istorică? PSD şi PNL nu vor să mărească pensiile şi salariile românilor, condamnându-i cu cinism la sărăcie şi dependenţă faţă de un stat pe care tot ei l-au monopolizat.

Vreau să îl felicit pe colegul meu Marian Andronache, proaspăt ales preşedinte al Ligii Aleşilor Locali ai PMP, pentru moţiunea „Administraţia mai aproape de cetăţean”. Este un veritabil proiect de guvernare locală, care pus în aplicare poate schimba în bine vieţile miilor de comunităţi locale din România.

Avem toate atuurile să privim optimişti către anul electoral 2024.

Le mulţumesc tuturor aleşilor locali ai PMP pentru fidelitatea lor, pentru eforturile pe care le le fac: pentru cetăţeni în primul rând, pentru comunităţile locale, dar şi pentru partidul nostru”.

Sursa: Partidul Mișcarea Populară (facebook)

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Cele mai noi stiri