miercuri, noiembrie 30, 2022
Județul Ilfov
cer acoperit de nori
3.1 ° C
4.4 °
2.8 °
89 %
8.2kmh
100 %
mie
6 °
joi
3 °
vin
5 °
sâm
6 °
Dum
6 °

Hubert Thuma, ????̦?????? ????????? ?????̦??? ?????: „?? ??̂?̦? ???? ?? ?̂? ???̦?? ?? ?????? ?? ?????? ??̂??????!”

Stiri de citit

Când eram mic, eram obligat să mănânc tot din farfurie. Tatăl meu îmi spunea mereu să nu risipesc mâncarea pentru că sunt foarte mulți oameni care nu au ce să pună pe masă. În continuare țin foarte mult la acest aspect. Niciodată nu risipesc hrana, nu o las să se strice în frigider, o împart mereu cu colegii la muncă.

Am lansat azi campania de prevenire a risipei alimentare, la Bragadiru. Găsiți afișele noastre peste tot. În școli, în primării, în oficii poștale, în intrările de bloc, în magazine. Colegii mei, împreună cu reprezentanti ai primăriei, au distribuit pliante și au stat de vorbă cu oamenii. Le-au explicat cât de important este să nu mai aruncăm mâncarea la gunoi, să fim mai cumpătați, să cumpărăm cât ne trebuie si să depozităm corespunzător. Ne-au primit bine locuitorii din Bragadiru, mulți aplică regulile de prevenție a risipei alimentare, sunt oameni gospodari, cărora le pasă de banii lor și sunt grijulii. Continuăm să luam localitățile la pas. Mâine ajungem în Clinceni.

Aruncăm la gunoi, în fiecare an, 2,5 milioane de tone de mâncare, arată datele Ministerului Agriculturii. Acesta este motivul pentru care am trecut la acțiuni de conștientizare. Urmează și o campanie de informare în școli. Numai cu educație putem schimba în bine noua generație.

Sursa : Consiliul Județean Ilfov

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Cele mai noi stiri