miercuri, noiembrie 30, 2022
Județul Ilfov
cer acoperit de nori
3.1 ° C
4.4 °
2.8 °
89 %
8.2kmh
100 %
mie
6 °
joi
3 °
vin
5 °
sâm
6 °
Dum
6 °

??????????? ???̦????? ?? ?????????̆ ???????????̆, în perioada ?? ?????????? – ?? ????????e

Stiri de citit

” Consiliul Judetean Ilfov prin Centrul Județean Pentru Cultură Ilfov, în colaborare cu Primaria Buftea, organizează ??????????? ???̦????? ?? ?????????̆ ???????????̆, în perioada ?? ?????????? – ?? ?????????, în ?????? dintre ????? din Buftea.

Artiștii ???? ??̂??????, ??????? ?????, ?????? ??????, ???? ???????? ??????????, ???????? ????? și ?????? ????̦??, ce ne onorează cu prezența și cu implicarea lor în acest proces de creație, vor lucra câte o sculptură în marmură, de inspirație personală.

Sculptorul ??????? ????? va realiza ??????? ??̂????????: ,,Este un monument ce-și dorește să ofere privitorului un prilej de meditație la propria existență, poziționată între Dumnezeu și propria lume, între bine și rău, concepte ce vor fi reprezentate în construcție de două forme, ca metaforă a stărilor ființei umane, una sferică, forma perfectă a divinității și o formă angulară, de tip uman, surpată, demolată. În fața acestor forme va exista un cub pe care spectatorul se va putea așeza”.

La finalul simpozionului, cele șase sculpturi vor rămâne în patrimoniul orașului Buftea și al Județului Ilfov. ” , a transmis Consiliul Județean Ilfov .

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Cele mai noi stiri