vineri, aprilie 19, 2024
Județul Ilfov
cer senin
9.4 ° C
11.6 °
8.9 °
71 %
3.6kmh
0 %
vin
14 °
sâm
15 °
Dum
18 °
lun
15 °
mar
14 °

??????????? ???̦????? ?? ?????????̆ ???????????̆, în perioada ?? ?????????? – ?? ????????e

” Consiliul Judetean Ilfov prin Centrul Județean Pentru Cultură Ilfov, în colaborare cu Primaria Buftea, organizează ??????????? ???̦????? ?? ?????????̆ ???????????̆, în perioada ?? ?????????? – ?? ?????????, în ?????? dintre ????? din Buftea.

Artiștii ???? ??̂??????, ??????? ?????, ?????? ??????, ???? ???????? ??????????, ???????? ????? și ?????? ????̦??, ce ne onorează cu prezența și cu implicarea lor în acest proces de creație, vor lucra câte o sculptură în marmură, de inspirație personală.

Sculptorul ??????? ????? va realiza ??????? ??̂????????: ,,Este un monument ce-și dorește să ofere privitorului un prilej de meditație la propria existență, poziționată între Dumnezeu și propria lume, între bine și rău, concepte ce vor fi reprezentate în construcție de două forme, ca metaforă a stărilor ființei umane, una sferică, forma perfectă a divinității și o formă angulară, de tip uman, surpată, demolată. În fața acestor forme va exista un cub pe care spectatorul se va putea așeza”.

La finalul simpozionului, cele șase sculpturi vor rămâne în patrimoniul orașului Buftea și al Județului Ilfov. ” , a transmis Consiliul Județean Ilfov .

Cele mai noi stiri