joi, decembrie 1, 2022
Județul Ilfov
ninsoare ușoară
0.5 ° C
1.6 °
-0.1 °
92 %
8.2kmh
100 %
joi
3 °
vin
4 °
sâm
6 °
Dum
6 °
lun
5 °

O firmă din Ilfov va proiecta sala de sport și extinderea clădirii la Colegiul Pedagogic „Andrei Șaguna” din Sibiu

Stiri de citit

Serviciul de Administrare a Unităților de Învățământ din Sibiu a atribuit unei firme din județul Ilfov contractul de proeictare pentru extinderea școlii și construcția unei săli de sport la Colegiul Pedagogic din Sibiu. Aceasta a câștigat licitația care avea ca obiect „Proiectare faza SF extindere corp scoala și sala de sport la Colegiul Pedagogic Andrei Șaguna”, valoarea contractului fiind mai mică decât se menționa inițial în anunțul de participare.

Astfel, compania câștigătoare va avea în sarcină îndeplinirea următoarelor sarcini: întocmirea studiului de fezabilitate, inclusiv obținerea avizelor și acordurilor, constând în elaborarea documentației de avizare a lucrărilor; elaborarea expertizei tehnice; realizarea studiului topografic și a studiului geotehnic; precum și elaborarea de studii și documentații necesare obținerii la faza SF a avizelor solicitate prin Certificatul de urbanism și efectuarea demersurilor pentru obținerea efectivă a avizelor.

Valoarea totală a achiziției, fără TVA, este de 167.200 lei, față de 193.277 lei cât era în anunțul de participare.

Câștigătorul licitației este compania ARTATELIERS PROJECT, cu sediul în Voluntari, județul Ilfov. Compania a fost fodnată în anul 2018 și are ca obiect de activitate „activități de arhitectură”. Pentru anul 2021 aceasta a raportat o cifră de afaceri de peste 2,8 milioane lei și un profit net de puțin peste 30.000 lei.

Sursa : turnulsfatului.ro

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Cele mai noi stiri