joi, decembrie 1, 2022
Județul Ilfov
cer acoperit de nori
1.2 ° C
2.2 °
1 °
94 %
7.7kmh
100 %
joi
3 °
vin
4 °
sâm
6 °
Dum
5 °
lun
5 °

??????????? ???? ?? ????? ?? ?????????? ?? ?????????? ?????̦??????̆ ?̂? ???? ?̦????? ????-????, ?̂? ?????̦?? ?????

Stiri de citit

” Consiliul Județean Ilfov, în parteneriat cu Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Inspectoratul Școlar al Județului Ilfov și Centrul Județean de Resurse si Asistență Educațională Ilfov (CJRAE), implementează la nivel județean proiectul-pilot privind orientarea și consilierea vocațională pentru elevii din clasele a VII-a și a VIII-a.

Prin intermediul acestui proiect, elevii din școlile generale de pe raza județului Ilfov beneficiază de consiliere vocațională pentru ca alegerea traseului școlar/profesional, în acord cu particularitățile personale, să devină mai facilă.

Dintre cele 3.300 de teste prevăzute a se aplica anul acesta, 904 de teste au fost finalizate integral la finalul anului școlar 2021-2022. Consiliul Județean Ilfov, împreună cu partenerii din proiect, își propun ca, până la finalul lunii decembrie 2022, un număr de alți 2.396 de elevi să beneficieze și să finalizeze integral testele de orientare și consiliere vocațională. ” , a transmis Consiliul Județean Ilfov .

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Cele mai noi stiri