joi, decembrie 1, 2022
Județul Ilfov
cer acoperit de nori
1.2 ° C
2.2 °
1 °
94 %
7.7kmh
100 %
joi
3 °
vin
4 °
sâm
6 °
Dum
5 °
lun
5 °

Multe persoane sunt pasionate de obiectele vechi și sunt dispuse să achite o avere pentru a intra în posesia lor. Cea mai valoroasă bancnotă românească costă 2.300 de lei

Stiri de citit

Multe persoane sunt pasionate de obiectele vechi și sunt dispuse să achite o avere pentru a intra în posesia lor. Cea mai valoroasă bancnotă românească costă 2.300 de lei.

Obiectele vechi, mai ales monedele și bancnotele, sunt foarte căutate în prezent. Cea mai valoroasă bancnotă românească care este căutată de tot mai mulți colecționari a ajuns să coste 2.300 de lei. Mulți o au acasă, dar nu știu ce pot face cu ea.

Cea mai valoroasă bancnotă românească datează încă din 1 Decembrie 1918. Este o bancnotă aniversară, un obiect colecționabil pentru colecționari. Această bancnotă este dedicată împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire de la 1 Decembrie 1918.

Este vorba despre bancnota Centenar, iar colecționarii sunt dispuși să achite și 2.300 de lei pentru a o cumpăra de pe site-ul OLX. Cu toate astea, prețul este negociabil.

Cine are bancnota Centenar acasă o poate pune la vânzare pe site-ul OLX, acolo unde mulți colecționari o caută și sunt dispuși să achite orice preț. De asemenea, bancnotele se pot vinde și pe diverse site-uri de pe Internet, dar pe sume de bani mai mari.

Sursă OLX

Aceasta nu este singura bancnotă căutată de colecționari, dar este una dintre cele mai valoroase și dorite.

Sursa- evz.ro

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Cele mai noi stiri