joi, decembrie 1, 2022
Județul Ilfov
cer acoperit de nori
1.2 ° C
2.2 °
1 °
94 %
7.7kmh
100 %
joi
3 °
vin
4 °
sâm
6 °
Dum
5 °
lun
5 °

Idee inedită! ROMÂNIA VA APELA LA INFLUENCERI ȘI RECLAME ÎN GERMANIA ȘI MAREA BRITANIE PENTRU A ATRAGE TURIȘTI STRĂINI

Stiri de citit

Ministrul Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, a declarat luni la Antena 3 că în ultimii 30 de ani a lipsit elementul de promovare a destinaţiei turistice în România și că o măsură care se poate aplica ar fi lansarea portalului romania.travel care va folosi frunza ca brand de ţară:

  • „Avem ce oferi. Într-adevăr e o problemă a noastră de 30 de ani pe componenta de promovare. Suntem mult rămaşi în urmă, din păcate, dar din punct de vedere turistic avem extrem de multe de oferit, în afara turismului de litoral. (…) Din păcate, în 2020 şi în 2021 nu s-a făcut absolut nimic pe această componentă. Ba mai mult, în 2021 s-a renunţat inclusiv la participarea la târgurile internaţionale.
  • Ce încercăm noi să facem pentru anul acesta? În momentul de faţă avem în vedere cel puţin trei acţiuni de promovare. Suntem în faza în care dăm forma finală a caietelor de sarcini. Avem o iniţiativă de a încerca elemente de promovare cu ajutorul influencerilor, şi români şi străini. Ne-am propus o campanie.
  • A doua măsură pe care o avem în vedere este o promovare combinată pe TV şi online în două ţări ţintă, principalele ţări furnizoare de turism străin de-a lungul timpului pentru România. Mă refer aici la Germania şi Marea Britanie
  • Există brandul de ţară, frunza, noi nu îl folosim. Încercăm să îl punem în funcţiune. Deja în Consiliul de Brand lucrăm pentru materialele pregătitoare şi vom începe folosirea lui pe acel portal romania.travel. Frunza este a noastră. Noi ca români am cheltuit 30 de milioane euro, iar cei din industria turismului au decis ca acel logo să fie reprezentativ pentru brandul de ţară.

Sursa- stiripesurse.ro

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Cele mai noi stiri