miercuri, noiembrie 30, 2022
Județul Ilfov
cer acoperit de nori
3.1 ° C
4.4 °
2.8 °
89 %
8.2kmh
100 %
mie
6 °
joi
3 °
vin
5 °
sâm
6 °
Dum
6 °

Automate pentru plata taxelor și a impozitelor locale în stațiile de metrou din Sectorul 4

Stiri de citit

Plata taxelor și a impozitelor locale pentru sectorul 4 al Capitalei se poate face și prin intermediul unor automate de tip selfpay amplasate în 8 stații de metrou din sectorul 4, a anunțat Metrorex.

Este un proiect-pilot pe care îl derulează Primăria Sectorului 4 și Metrorex, numit ,,Fără cozi la ghișee”: ,,Metrorex vine în sprijinul călătorilor care folosesc metroul ca mijloc de transport în comun și facilitează accesul acestora la automate/stații de plată care permit rapid și securizat, plata impozitelor și a taxelor locale aferente Primăriei Sectorului 4. Prin această acțiune, metroul se alătură inițiativei desfășurate de către Primăria Sectorului 4 din Municipiul București, ,,Fără cozi la ghișee”. Automatele de tip selfpay sunt amplasate la metrou, în cadrul unui proiect-pilot agreat de Metrorex și Primăria Sectorului 4, în stațiile de metrou de pe raza sectorului 4 al municipiului București: Dimitrie Leonida; Apărătorii Patriei; Piața Sudului; Constantin Brâncoveanu; Eroii Revoluției; Tineretului; Piața Unirii; Timpuri Noi”, transmite Metrorex, potrivit G4Media.

Stațiile de plată de tip selfpay aparțin Primăriei Sectorului 4 și se află în apropierea automatelor de vândut cartele ale Metrorex. Primăria sectorului 4 și Metrorex derulează singurul proiect în șantier pentru extinderea rețelei de metrou : stația Tudor Arghezi de pe M 2 Berceni-Pipera, o stație care va fi deschisă circulației în primăvara anului viitor.

Sursa : adevarul.ro

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Cele mai noi stiri