marți, noiembrie 29, 2022
Județul Ilfov
cer acoperit de nori
3.2 ° C
5 °
2.7 °
86 %
3.1kmh
100 %
mar
5 °
mie
6 °
joi
3 °
vin
4 °
sâm
7 °

Spectacolele ”Hansel şi Gretel” şi ”Punguţa cu doi bani”, în weekend, la ”Teatru la Cinema”

Stiri de citit

Bucureştenii sunt aşteptaţi în weekend să urmărească pe marele ecran al cinematografului proiecţia spectacolului „Hansel şi Gretel”, producţie extraordinară a Operei Comice pentru Copii, în cadrul programului „Teatru la Cinema”.

Spectacolul, realizat după cunoscuta poveste a fraţilor Grimm, „Hansel şi Gretel”, va putea fi urmărit duminică, de la ora 12,00, la Cinemax Veranda din Veranda Mall.

Spectatorii pot urmări spectacolul „Hansel şi Gretel” online, duminică, de la ora 11,00, pe platforma de streaming www.scenatv.ro, împreună cu toată familia, iar sâmbătă, de la ora 11,00, spectacolul extraordinar „Punguţa cu doi bani” a Teatrului Ion Creangă.

Biletele pot fi achiziţionate online de pe www.teatrulacinema.ro/program sau pe www.scenatv.ro.

La nivel naţional, în weekend, vor fi proiectate pe marile ecrane mai multe spectacole: sâmbătă, de la ora 11,00, spectacolul „Punguţa cu doi bani” şi duminică, de la ora 11,00, spectacolul „Hansel şi Gretel” vor fi proiectate în cinematografele partenere Cinema Trivale din Trivale Shopping Center Piteşti şi Cinema Carpaţi din Carpaţi Shopping Center Sinaia, iar duminică, de la ora 12,00, spectacolul „Hansel şi Gretel” va putea fi urmărit la cinematografele Cinemax Veranda din Veranda Mall şi Inspire Cinema din Electroputere Parc Craiova.

Teatru la Cinema oferă o alternativă şi iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenţi în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în oraşul lor sau românilor din străinătate. Aceştia pot urmări online, din confortul propriei locuinţe, spectacole de teatru de producţie românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data şi ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie pe bază de abonament lunar sau anual.

Sursa : agerpres.ro

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Cele mai noi stiri