marți, noiembrie 29, 2022
Județul Ilfov
cer acoperit de nori
3.2 ° C
5 °
2.7 °
86 %
3.1kmh
100 %
mar
5 °
mie
6 °
joi
3 °
vin
4 °
sâm
7 °

???̂????? ???????? ?? ????????? ??????? ? ???????????? ?̂? ?????

Stiri de citit

” Consiliul Județean Ilfov, în parteneriat cu Institutul de Pneumoftiziologie ,,Marius Nasta” și Asociația Română Anti-SIDA (ARAS), va organiza ?̂? ??????????? ??????̦??, ?̂? ???? ?? ?? ????????? ???? (?????????? ???? ?:??-??:??), activități de depistare precoce (screening) a tuberculozei în cadrul grupurilor vulnerabile în județul Ilfov.

Acțiunea constă în deplasarea unui asistent medical/mediator sanitar, pentru efectuarea analizelor de prelevare spută, la Centrul Medico-Social Domnești pentru bolnavi cronici. Inițiativa se adresează persoanelor care nu au beneficiat anterior de astfel de servicii.

Acest proiect se înscrie în direcțiile principale de acțiune ale Consiliului Județean Ilfov, stabilite prin ,,Strategia de dezvoltare a serviciilor sociale din județul Ilfov 2018-2023”, privind accesul eficient al cetățenilor la servicii de prevenție, de urgență, de îngrijire și asistență, de recuperare/reabilitare sau alte servicii specializate de bună calitate, cât mai aproape de domiciliu.

Detalii: https://cutt.ly/yBWKRDB ” , a transmis Consiliul Județean Ilfov .

Articolul precedent
Articolul următor
Hubert Thuma, ????̦?????? ????????? ?????̦??? ?????: ????????? ?????̦??? ?????, ? ????????̦?? ???????̆ ?????-????????
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Cele mai noi stiri