joi, decembrie 1, 2022
Județul Ilfov
cer acoperit de nori
1.2 ° C
2.2 °
1 °
94 %
7.7kmh
100 %
joi
3 °
vin
4 °
sâm
6 °
Dum
5 °
lun
5 °

Theodora Becali a câștigat procesul cu DSP Ilfov!

Stiri de citit

Theodora Becali a câștigat procesul cu DSP Ilfov, la mai bine de jumătate de an după ce acționase instituția în instanță.

Fiica patronului FCSB a dat în judecată DSP Ilfov și a cerut anularea unui proces verbal de contravenție, care ar fi fost legat de necompletarea formularului digital de declarare a localizării la intrarea în țară pe perioada stării de alertă, cunoscut drept PLF.

Mai mulți români s-au aflat în această situație, necunoscând faptul că respectivul formular trebuia completat în maximum 72 de ore, iar în cazul nerespectării acestui interval, amenda varia între 2000 și 3000 de RON.

Theodora Becali a câștigat procesul cu DSP Ilfov! Care a fost motivul pentru care fiica patronului FCSB a acționat instituția în instanță

Din fericire pentru Theodora Becali, amenda respectivă este considerată neconstitutivă, astfel că fiica lui Gigi Becali a câștigat procesul cu DSP Ilfov, însă instituția are dreptul de a formula un apel în următoarele 30 de zile.

„Tip solutie: Admite plângerea
Solutia pe scurt: Admite plângerea contravenţională. Dispune anularea procesului verbal de contravenţie seria DSPIF nr. 8075 din 17.02.2022. Cu drept de a formula apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea şi motivele de apel se vor depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată astăzi, 22.09.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei”, se arată pe portal.just.ro.

Fata cea mică a patronului de la FCSB este măritată cu Mihai Mincu, alături de care are deja un copil, iar recent, Gigi Becali a anunțat că așteaptă al doilea nepot.

„Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Copiii nu vor să vorbesc așa mult despre asta. Vorbesc cu voi din dragoste, dar nu vreau să mai vorbesc despre copii. Are 3,9 kilograme. O cheamă Maria. Nașii sunt fata lui Teia și ginerele. Seamănă cu mine. De azi, de la 8 dimineța când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine”, a spus Becali, când s-a născut primul copil al Theodorei.

Sursa : prosport.ro

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Cele mai noi stiri