joi, decembrie 1, 2022
Județul Ilfov
ninsoare ușoară
0.5 ° C
1.6 °
-0.1 °
92 %
8.2kmh
100 %
joi
3 °
vin
4 °
sâm
6 °
Dum
6 °
lun
5 °

DIGI și-a modificat grila de programe pentru București și Ilfov

Stiri de citit

Ca urmare a acestei modificări, grila de programe retransmisă în format digital, în ordinea din tabelul de pe verso, va avea o structură și o ordine a canalelor TV diferite față de grila anterioară aprobată de CNA.

Pentru clienții care dețin set-up-box-uri DIGI sau televizoare cu profil DIGI (în principal modele produse începând cu anul 2014), reorganizarea canalelor TV în grilă se va realiza prin scanare automată, iar pentru cei care au televizoare fără profil DIGI sau mai vechi de anul 2014, va fi necesară o scanare manuală.

Menționăm faptul că grila de programe prezentată în tabel are un caracter orientativ, poate suferi modificări și va fi disponibilă, în funcție de opțiunile contractate, după realizarea modificărilor tehnice necesare.

În continuare, stabilirea ordinii canalelor poate fi realizată oricând de dumneavoastră, din meniul televizorului pe care îl dețineți, prin crearea propriei liste de posturi TV favorite sau prin aranjarea în ordine alfabetică.

Pentru mai multe informații legate de reorganizarea grilei de canale TV, vă invităm să accesați site-ul DIGI.ro/grila, să ne contactați la numărul de telefon 031 400 4414, sau să vizitați cel mai apropiat magazin/ punct de prezență DIGI.

Vă mulţumim pentru încrederea pe care ne-ați arătat-o când aţi ales serviciile de comunicații DIGI, oferite de RCS & RDS. Am făcut tot posibilul să răspundem dorințelor clienților noștri și am venit în întâmpinarea lor cu pachete de televiziune variate, atractive și flexibile, care cuprind o grilă extinsă de programe TV naționale și internaționale, de care se bucură întreaga familie.

Sursa : dcnews.ro

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Cele mai noi stiri