marți, noiembrie 29, 2022
Județul Ilfov
cer acoperit de nori
5.5 ° C
7.2 °
4.9 °
83 %
7.6kmh
100 %
mar
6 °
mie
6 °
joi
3 °
vin
4 °
sâm
7 °

???????̦?? ??????????? ?????̦??? ?????, ??????̆ ????????̆ ?̂? ??????? ???????? ??? ????????? ???????

Stiri de citit

” O delegație a Consiliului Județean Ilfov a fost într-o vizită oficială în Republica Moldova – Raionul Ialoveni, unde a participat la o serie de reuniuni și întâlniri, prilejuite de aniversarea a 45 de ani de la înființarea Raionului Ialoveni.

Cu această ocazie, delegația Consiliului Județean Ilfov, condusă de vicepreședintele Voicu Vincentiu alături de consilieri județeni și reprezentanți ai administrației publice județene, a participat la festivitatea aniversară ,,??????? ???????? – ?? ?? ?? ???”, în Ialoveni și, de asemeni, au vizitat șantierul Centrului de Sănătate Bardar, obiectiv finanțat parțial cu fonduri alocate de Consiliul Județean Ilfov.

Județul Ilfov este înfrățit cu Raionul Ialoveni din 30 aprilie 2017; în cadrul acordului de cooperare, fiind realizate în această perioadă o serie de acțiuni și proiecte, precum finanțări românești pentru instituții din Raionul Ialoveni, mobilități ale cetățenilor din comunități, schimburi de experiență și inter-instituționale. ” , a transmis Consiliul Județean Ilfov .

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Cele mai noi stiri