sâmbătă, septembrie 24, 2022
Județul Ilfov
cer senin
19.6 ° C
20.5 °
18.9 °
33 %
3.6kmh
0 %
sâm
20 °
Dum
22 °
lun
26 °
mar
21 °
mie
25 °

Hubert Thuma, 𝗽𝗿𝗲𝘀̦𝗲𝗱𝗶𝗻𝘁𝗲 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁̦𝗲𝗮𝗻 𝗜𝗹𝗳𝗼𝘃: Dragii mei, ajungem cu maratonul de sterilizări gratuite pentru câini și pisici de rasă comună în Bragadiru

Stiri de citit

Hubert Thuma, 𝗽𝗿𝗲𝘀̦𝗲𝗱𝗶𝗻𝘁𝗲 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁̦𝗲𝗮𝗻 𝗜𝗹𝗳𝗼𝘃: Dragii mei, ajungem cu maratonul de sterilizări gratuite pentru câini și pisici de rasă comună în Bragadiru! Colegii mei vor fi în Bragadiru în zilele de 4, 5 și 6 octombrie. Programările se fac la numărul 0751.235.009.

După Bragadiru, urmează Dobroești. Iar astăzi, a început efectiv campania de sterilizări gratuite în Brănești. Facem turul județului. Vom anunța din timp unde ajungem și când, astfel încât să fie timp pentru programări. Nu putem face de acum programul pentru toate localitățile, depindem de medici, mai au și ei zile libere. Dar vă garantez că vom anunța la momentul potrivit și că venim peste tot.

Mulțumesc enorm ilfovenilor care aleg să fie responsabili! Sterilizarea este singura metodă civilizată prin care putem reduce numărul animalelor de pe străzi. Mulțumesc, de asemenea, echipei Romania Animal Rescue! Acest proiect reprezintă de fapt un efort comun pentru o comunitate mai bună. ” , a transmis Consiliul Județean Ilfov .

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Cele mai noi stiri