joi, octombrie 6, 2022
Județul Ilfov
cer senin
22.4 ° C
23 °
22 °
37 %
4.1kmh
0 %
joi
22 °
vin
23 °
sâm
22 °
Dum
23 °
lun
19 °

Hubert Thuma, 𝗽𝗿𝗲𝘀̦𝗲𝗱𝗶𝗻𝘁𝗲 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁̦𝗲𝗮𝗻 𝗜𝗹𝗳𝗼𝘃: 𝗜̂𝗻𝗰𝗮̆ 𝘂𝗻 𝗽𝗮𝘀 𝗰𝗮̆𝘁𝗿𝗲 𝗗𝗿𝘂𝗺𝘂𝗹 𝗥𝗮𝗱𝗶𝗮𝗹 𝟵 𝗩𝗶𝗱𝗿𝗮 – 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀̦𝘁𝗶

Stiri de citit

” S-a finalizat documentația pentru întocmirea studiului de fezabilitate aferent Drumului Radial 9 – Sud Expres (DR9). Acest drum va lega direct localitatea Vidra de București. Ce înseamnă asta:

🔘 conexiune rapidă

🔘mai puțin timp în trafic

🔘 mai mult timp cu familia

🔘 consum mai mic de combustibil

🔘 mai puțină poluare

Odată finalizată documentația, urmează achiziția publică pentru elaborarea studiului de fezabilitate, apoi achiziția pentru proiectul tehnic și execuția drumului.

Drumul Radial 9 – Sud Expres (DR9), parte din proiectul Orbital București, va avea o lungime de aproximativ 13 km și va lega direct Municipiul București de localitatea Vidra, prin Gara Progresul/Drumul Bercenarului – Bulevardul Metalurgiei, cu Drumul Național Centura București (DNCB), viitoarea Autostrada A0 și DJ 401.

Va avea patru benzi de circulație, câte două pe fiecare sens, cu o lățime a părții carosabile de 21 de metri. Este, însă, propusă și varianta cu o lățime de 25 metri, care va include și piste de biciclete și trotuare.

În total, zece drumuri radiale vor lega arterele importante din București și Centura Capitalei cu Autostrada Bucureștiului – A0, intersectând 30 de localități din județul Ilfov ” , a transmis Consiliul Județean Ilfov .

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Cele mai noi stiri