marți, noiembrie 29, 2022
Județul Ilfov
cer acoperit de nori
5.5 ° C
7.2 °
4.9 °
83 %
7.6kmh
100 %
mar
6 °
mie
6 °
joi
3 °
vin
4 °
sâm
7 °

Tătaru Lucian Ionuț este unul dintre membrii echipei câștigătoare din cadrul competiției World Rescue Challenge 2022

Stiri de citit

” Astăzi vi-l prezentăm pe colegul nostru Tătaru Lucian Ionuț. El este unul dintre membrii echipei câștigătoare din cadrul competiției World Rescue Challenge 2022, desfășurată în Luxemburg.

Are 35 de ani, îi plac drumețiile și călătoriile în afara țării.

Din decembrie 2008 face parte din marea familie a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov.

Pe parcursul anilor a încadrat ambulanța SMURD la toate subunitățile de pompieri din București, iar din februarie 2015 își desfășoară activitatea la Detașamentul de Pompieri Grozăvești.

Atât în cadrul subunității, cât și în cadrul lotului de concurs, el ocupă funcția de comandant de echipaj.

Din echipa de prim ajutor face parte încă din anul 2018, alături de colegul său Cimpoeru Valentin. Primul concurs la care a luat parte a fost faza zonală a competiției de prim ajutor și descarcerare desfășurată la Buzău, unde a obținut locul I. Apoi faza națională a competiției de la Mioveni 2018, unde a obținut locul IV. In anul 2019 a câștigat faza zonală a competiției de prim ajutor și descarcerare de la Brăila, cât și competiția națională de descarcerare și acordare a primului ajutor calificat de la Craiova, ceea ce le-a dat dreptul sa participe la competiția mondială World Rescue Challenge Luxembourg 2022.

Pentru el prima participare la o competiție internațională a fost cu emoții. Curios să vadă cum se desfășoară un concurs de talie mondială și să observe abordarea celorlalte echipe cât și modul lor de lucru.

Pentru acest concurs s-a pregătit timp de trei luni și nu se aștepta să obțină o asemenea performanță.

Cu această ocazie, îl felicităm și îi urăm succes la competițiile viitoare! ” , a transmis ISU București Ilfov.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Cele mai noi stiri